VICC: Volt egyszer a kisfiú, úgy hívták Jóska

Volt egyszer a kisfiú, úgy hívták Jóska

Volt egyszer egy kisfiú, úgy hívták Jóska. Minden osztálytársa utálta, mert hülye volt, de a tanára különösen, mindig ordibált vele, hogy „Megőrjítesz, olyan hülye vagy!” Szóval egy nap Jóska anyja elment a suliba beszélni a tanárokkal, hogy hogy teljesít a fia. A tanárnő őszintén elmondta, hogy a fia egy katasztrófa, hülye, mint egy darab tégla. Az anya ezt nem fogadta el, és kivette Jóskát az iskolából, elköltöztek egy másik városba.

25 évvel később a tanárnő szívrohamot kapott, amit túlélt. Az orvosok egy nyitott szívműtétet javasoltak, amit csak egy orvos tudott elérhető távon belül megcsinálni. Szóval a nő beleegyezett, a híres szívsebész sikeresen megoperálta. Amikor a tanárnő kinyitotta a szemeit, egy jóképű doktor mosolygott rá. A nő meg akarta köszönni az orvosnak a műtétet, de még mindig a gyógyszerek hatása alatt lévén, nem tudott beszélni. Az orvos csak azt látta, hogy a nő arca lassan elkékül, kinyújtja a kezét és küzd, hogy valamit elmondjon, de aztán hirtelen keze leesett, szeme lecsukódott, és meghalt.

A doktor teljesen le volt sokkolva, és nem értette, mi történt, amíg meg nem fordult, és látta, hogy Jóska, aki takarítóként dolgozott a kórházban, kihúzta a lélegeztetőt, hogy bedugja a porszívóját…

Ugye nem hitted, hogy Jóskából szívsebész lett?

+ Vicc: 

Fickó stoppol, megáll egy apáca. Elindulnak, a fickó csak bámulja az apácát kigúvadt szemekkel. Az apáca végül megkérdi:

-Uram, mi a csudát bámul annyira?
– Hát, tudja, régi vágyam, hogy megcsókoljak egy apácát.
– Elvileg nincs akadálya – mondja az apáca – de nőtlennek kell lenned és katolikusnak.
– Az vagyok, az vagyok – mondja a fickó.
Kiszállnak, a fickó megcsókolja az apácát. Mikor mennek vissza az autóhoz, a fickó elkezd sírni.
– Most meg miért sírsz – kérdi az apáca.
– Vétkeztem – mondja a fickó – nős vagyok és zsidó…
– Annyi baj legyen – így az apáca – én meg Józsi vagyok és jelmezbálba megyek

Elolvasnál még egy viccet? Nyomj ide!

Tóthné Katica

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: :(