Drámai hír jött Oláh Ibolyáról….Oláh Ibolyát a 2003-as Megasztárban ismertük meg és imádtuk a hangját! Drámai dolog áll az eltűnésének hátterében!

Oláh Ibolya a 2003 őszén indult Megasztárral vált országosan ismerté, a TV2 tehetségkutatójában végük a második helyezett lett. 2020.

Oláh Ibolya 46 éves lett!

A 46 éves sztár évek óta kerüli a rivaldafényt, a zenélésre és az alkotásra összpontosít. Tavaly sokakat meglepett, amikor elvállalta a szereplést a TV2 Sztárban Sztár című show-műsorában. A februárban startolt kilencedik évadban egészen az április döntőig menetelt, végül a harmadik helyen végzett.

Oláh Ibolya a Csináljuk a fesztivált! január 13-i adásában.

Oláh Ibolya a Csináljuk a fesztivált! január 13-i adásában.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Most a Dunán futó Csináljuk a fesztivált! című zenés szórakoztató műsorban láthattuk viszont. A január 13-i, második elődöntőben az egy Charlie slágerrel versenyző Freddie mellett Oláh Ibolya az Európa című slágerrel holtversenyben végzett az élen, így a január 27-i döntőben is biztosan ott lesz.

Az énekesnő sikeres a köztévé zenés műsoraiban, a 2022-es A Dalban ő lett a győztes a Nem adom el című dallal. Ezzel elnyerte Az Év Dala 2022 címet és az azzal járó lemezfelvételt, egy videóklip készítésének lehetőségét, valamint tízmillió forintot zenei karrierje további építésére.

Oláh Ibolya a Csináljuk a fesztivált! előző évadában Máté Péter Zene nélkül mit érek én című szerzeményével állt színpadra, azzal a második középdöntőig jutott. Idén egy szintén nem egyszerű dallal állt színpadra, az Európát még nem is hallotta énekesnő előadásában. A Család-barát című műsorban bevallotta, feladta magának a leckét.

– Kicsit féltem a feladattól, mert annyira férfihangra van írva ez a dal. De ha az ember elkezd vele foglalkozni komolyabban, és önazonossá tud vele válni, és azért adott nálam is egy füstös, mély hangszín, akkor nem annyira nehéz – vallotta be a műsorban.

olah-ibolya-csalad-barat

Fotó: Család-barát

– Szerintem sok mindenről szól ez a dal, ha az ember elkezd vele kicsit mélyebben foglalkozni. Ki hogyan érti és elemzi, kinek mit jelent. Én egy sokkal mélyebb és fájdalmasabb történetet láttam ebben a dalban.

Azt viccesnek találta, hogy a dal eredeti előadójával, Varga Miklóssal összefutott a folyosón.

– Természetesen volt bennem egy megfelelési vágy is, ami nálam nem jellemző, mert olyankor általában leblokkolok. Nagyon szeretem Miklóst, dolgoztam is vele. Bennem volt azért, hogy lehet, hallgatja, nehogy kudarc legyen, úgyhogy igyekeztem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olah Ibolya (@olahibolyaofficial)

Source

Tóthné Katica

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: :(