A nőnek bemutatják lánya leendő férjét- az anyósjelölt elsápad, felpattan, és becsapja maga mögött az ajtót. Ekkor..

Egy egyetemista fiú egy évvel ezelőtt kibérelt egy albérletet, de sehogy sem tudta használni a szárítógépet. Emiatt felvette a kapcsolatot a korábbi lakóval, egy lánnyal, aki szívesen segített neki.

Már néhány szó után szimpatikusak voltak egymásnak, és a kapcsolatukból később nagy szerelem lett. Már az esküvőt tervezték, amikor a lány elvitte bemutatni a fiút a szüleihez. Beszélgetés közben a lány édesanyjának hirtelen gyanús fény gyúlt a szemében, kirohant a szobából, és bevágta maga mögött az ajtót.

Senki sem értette ezt a furcsa reakciót, és a lány meg is ijedt, hogy anyukájának ellenszenves a fiú. Az anyukája azonban hamarosan egy fotóalbummal tért vissza, amelyben meglepő képeket mutatott nekik.

Amikor a lány hat éves volt, egy családi nyaraláson egy Ed nevű fiú „udvarolt” neki, akiben a család meglepetten ismerte fel a lányuk vőlegényét!

Úgy tűnik, hogy a fiatalok már gyerekkorukban érezték, hogy egymásnak vannak teremtve. Csodálatos egymásra találás ez: miután a két család különböző településeken és viszonylag messze lakott egymástól, az egyetemi albérlet és a szárítógép összehozta őket!

Csodálatosan szép esküvőt tartottak, és azóta is boldogan élnek!

Te mit gondolsz?

Csodálatosan szép esküvőt tartottak, és azóta is boldogan élnek!

Te mit gondolsz?

Source

Tóthné Katica

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: :(