VIDEÓ: Hajdú Péter megkönnyezte a találkozást Lagzi Lajcsival

A Frizbi következő adásában a vendég valójában otthonából jelentkezik, hiszen még jövő áprilisig nem hagyhatja el otthonát. Galambos Lajos könnyezett, és Hajdú Pétert is megríkatta az interjú alatt.

 

Hajdú Péter - Galambos Lajos
Hajdú Péter nem küzdött a könnyeivel, elengedte őket (Fotó: YouTube)

Hajdú Péter izgatottan készült a Frizbi pénteki felvételére, hiszen Galambos Lajos birtokán járt. A trombitaművész még hosszú hónapokat tölt otthonában reintegrációs őrizetben. Hajdú Péter megosztotta, milyen érzésekkel búcsúzott barátjától az interjú után.

„Izgatott voltam, hiszen Galambos Lajost nyugodt szívvel nevezhetem barátomnak, akit több mint húsz éve ismerek” – mondta Hajdú Péter a Borsnak.

 

Galambos Lajos
Galambos Lajos már szeretne túllépni a történteken (Fotó: YouTube)

Örült, hogy Lajos jobban van, mint a bevonulásakor, és bár mindenki aggódott a betegségei miatt, szerencsére tévedtek. „Le a kalappal a büntetés-végrehajtásban dolgozó orvosok és ápolók előtt” – tette hozzá Péter, aki felidézte a beszélgetés legmeghatóbb pillanatát is.

„Nem szeretnék részletekbe bocsátkozni, de péntek este látni fogják, hogy a beszélgetés egy pontján mindketten sírtunk. Az egész beszélgetést körüllengte valami nagyon bensőséges hangulat” – mondta Péter, aki kemény kérdéseket is feltett Lajcsinak.

„Ő maga lezártnak tekinti élete ezen szakaszát, hiszen már túl van a nehezén. Ezt én meg is értem” – fogalmazott a műsorvezető. Hozzátette, biztos benne, hogy a közönség rehabilitálná a trombitaművészt, ha visszatérne a színpadra.

 

Tóthné Katica

Blogger, természetkedvelő és recept fanatikus.

Ez is érdekelhet

error: :(