Most jött: totálisan összeomlott Győzike, attól ami történt

Most jött: totálisan összeomlott Győzike, attól ami történt

Baj van!

sokat gondolkozott azon, hogy egyáltalán elmesélje-e azt, ami történt vele, most mégis kiderült az igazság – írja meg a . Egy forgatáson durván meglopták. A Romantic frontembere értettlenül áll a sztorihoz, és mélységesen csalódott, hogy valaki bele mert nyúlni a cuccaiba.

Semmi sem maradt benne

Üresen találta pénztárcáját, és ez teljesen összetörte. Eleinte még ismerőseinek sem akarta elmesélni, de végül önérzete győzött. Szerinte ugyanis, ha bárhol valakinek eltűnik a pénztárcája, ahol Győzike is jelen van, egyből őt gyanusítják.

A minap egy reklámfilm forgatásra ment taxival, majd ugyanezzel a taxival haza, így benne hagyta a személyes tárgyait, pénztárcájával együtt. Ennek az lett az ára, hogy körülbelül 200 ezer forintnak mondhatott búcsút. A forgatás után vette észre, mikor családjával vacsorázott egy étteremben, viszont a fizetéskor csak az üres pénztárca fogadta. Nem is a pénzt sajnálja, hanem inkább azt, hogy megint meg kell majd tanulnia, hogy nem bízunk meg az emberekben. Győzike azzal zárta sorait, hogy reméli az elkövető nem drogokra és piára költi majd a 200 ezer forintot.

Még így sem kell félnie

Győzike akkor hozta ezt nyilvánosságra, mikor felesége, épp egy 4 milliós nyereményt vitt haza a . Így mondhatni, a lopás nem tudta átbillenteni a mérleget.

 

Tóthné Katica

Blogger, természetkedvelő és recept fanatikus.

Ez is érdekelhet

error: :(