Savval öntötte le egy férfi a szépségkirálynőt, amiért elutasította – így néz ki lány most, 24 évvel később

Kondratyuk Eleonóra arca

A kegyetlen és könyörtelen szépségipar évente több tucat modellt tesz tönkre. De nem mindig banális verseny áll a tragédia mögött.

24 évvel ezelőtt érkezett a rémisztő hír: a 18 éves Kondratyuk Eleonóra , aki éppen a szocsi versenyen kapta meg a ” Miss Char ” címet , egy elutasított férfi brutális bosszújának áldozata lett. A lányt az utcán  öntötték le savval . Az elkövető egy az alvilági körökben ismert bűnöző volt, akit korábban visszautasított a lány.

Szocsi kisasszony

szépségkirálynő

Eleonóra a csodával határos módon túlélte, de súlyos sérüléseket szenvedett, amelyek miatt a lány majdnem meghalt. Azt jósolták az orvosok, hogy hónapnál tovább nem marad életben, de mindennek ellenére végül talpra állt.

Kondratyuk Eleonóra arca

A rehabilitáció nehéz évei következtek, tele fájdalommal és könnyekkel. Eleonóra összesen több mint 200 bőr- és hajbeültetésen esett át. A szemei súlyosan sérültek. A támadás végérvényesen vágta ketté a lány sikeres modellkarrierjét. Mindent újra kellett tanulnia, a járást, az evést, a beszédet. Kondratyuk Eleonora műanyagok

Eleonóra sokáig teljesen eltűnt a nyílvánosság elől de 2018-ban megjelentette az „Életet választottam” című könyvét, amelyben leírta tapasztalatait és a gyógyuláshoz vezető hosszú utat. Megosztotta, hogy a testi sérülések mellett kezelnie kellett megnyomorodott lelkét és pszichéjét. Ma Kondratyuk maga segít az embereknek, akik hasonló eseményeken estek át. Pszichológusnak képezte magát.

 

Kondratyuk Eleonóra

Néhány évvel ezelőtt Kondratyuk megtalálta boldogságát is. Ezt osztotta meg az egyik ritka interjújában: „Nemrég férjhez mentem. A férjem a sors ajándéka minden szenvedésemért. Szerintem annak is lehet tekinteni. Tudós, a biológiai tudományok doktora, genetikus. Egy közös társaságban találkoztunk. Elkezdtünk kommunikálni, és megtörtént a szerelem. Most velem van, segít, támogat.”

Eleonora Kondratyuk gyomor

Eleanor az életet választotta. Az elszenvedett kegyetlenség és borzalom ellenére sem veszítette el pozitív világszemléletét: „Most úgy élek, mint egy ínyenc, aki bort kortyol, és minden cseppjét élvezi. Így érzek most az élettel kapcsolatban.”

Tóthné Katica

Blogger, természetkedvelő és recept fanatikus.

Ez is érdekelhet

error: :(