Házasság első látásra: Kiderült, hogyan alakult Hilda és Laci kapcsolata a műsor után

A „Házasság első látásra” című műsor újabb párja, Hilda és Laci felfedte, mi történt velük a műsor után. Annak ellenére, hogy a show végén úgy döntöttek, nem maradnak házasok, szeretnének tovább ismerkedni. A páros most a TV2 Tények Plusz kamerái előtt beszélt kapcsolatukról és a műsor utáni viszonyukról.

Először Laci osztotta meg a nehézségeiket:

„Fölvenni újra a régi ritmusunkat, plusz azokat a munkákat, amiket háttérbe szorítottunk, azokat megint csak fölpakolni, nem volt egyszerű. És ez a távolság… Meg azt gondolom, picikét el is fáradtunk, ami nem volt jó hatással a kapcsolatunkra,” magyarázta Laci. Arról is beszélt, hogy véget ért a románcuk:

„A cuki dolog az benne, hogy mi nem vesztünk össze, nem történt szakítás közöttünk, hanem ugyanúgy vagyunk, ahogy az egész műsor során. Leültünk, beszéltünk, jót nevettünk. Ez egy jóízű beszélgetés volt, hogy így fejezzem ki magam. Megbeszéltük egymással, hogy ezt a dolgot nem folytatjuk. Nagyon szeretjük egymást, nagyon kedveljük egymást, és egyébként mindig számíthatunk egymásra.”

Hilda is elmondta, hogy Lacival szerelem helyett inkább egy erős barátság alakult ki közöttük, és úgy gondolja, bármikor felhívhatják egymást. Bár ritkán beszélnek, a kapcsolatuk erős maradt.

Laci nem volt hajlandó elárulni, hogy van-e új párja, csupán annyit mondott, hogy hamarosan úgyis kiderül.

Tóthné Katica

Blogger, természetkedvelő és recept fanatikus.

Ez is érdekelhet

error: :(