A babakocsis férfi azt hiszi, hogy senki sem figyeli. A róla készült fotó azonban felfedi a szörnyű igazságot

Egy tévés szakember  egyik parkjában sétált, amikor felkeltette a figyelmét valami rendkívüli. Készített pár fényképet, amelyek aztán az egész világot bejárták.

A fotón látszólag semmi különös nincs: egy férfit látunk rajta, aki letérdel a földön fekvő kutyájához. Mellette egy babakocsi látható.  A fotó mellé ezt írta:

“Rendszeresen kimegyek futni a  parkba, és ez a férfi szinte mindig ott van, egy üres babakocsival. Egy kutyát hoz magával, akit letesz a fűre, és úgy tűnik a kutya nem tud járni. Úgy gondolom, a férfi azért hozza ki a kutyát, hogy az állat élvezhesse a friss fű illatát és kicsit nézelődhessen.”

A fénykép hamar nagy érdeklődést váltott ki az interneten, és Doug végül felkereste, a kutya gazdáját. Kiderült, hogy a kutyát Maximilliannek hívták. Ekkor már 16 éves volt, és egész életét a gazdáival élte le.

A férfi elmondta, hogy amikor kiviszi a parkba a kutyát, jól látja rajta, hogy mennyire szeret ott lenni. Ezért nem kérdés, hogy megteszik-e ezt érte.

“Nem akarok hátat fordítani egy szerettemnek csak azért, mert idősebb. Ő is megérdemli a szeretetünket és a gondoskodásunkat, annyi mindent tanulhatunk tőlük annak ellenére, hogy már idősebbek” – mondta el.

Max sajnos egy évvel később sajnos elhunyt, de gazdáinak gondoskodása az utolsó napjáig vele volt.

Ilyen egy igazi gazda! Egyetértessz?

Tóthné Katica

Blogger, természetkedvelő és recept fanatikus.

Ez is érdekelhet

error: :(