A férfi menhelyre viszi a kutyáját, aki azonnal sírni kezd (videó)

Egy hihetetlenül megható videó jelent meg, amely ismét bebizonyította, hogy az állatoknak vannak érzései, és néha őszinték és erősebbek, mint az emberi érzések.

A szívszorító videó főszereplője egy AJ nevű kutya, aki egy labrador és egy pitbull keresztezése. Őt testvérével, Tobyval együtt a gazdájuk vitte a menhelyre.

AJ először egészségesnek és vidámnak tűnt, de amikor legjobb barátja magára hagyta a kutyát, rádöbbent az árulásra és a magányra, nagyon szomorú lett.

A videón látható, ahogy a kifutó sarkában meghúzódó kutya hevesen remeg, csapkod és sír. A szeméből könnyek hullanak.

Nem világos, hogy a tulajdonos miért döntött úgy, hogy elhagyja kedvenceit, de az a döntése, hogy nem törődik tovább négylábú barátaival, nagyon megmegbántotta őket.

A menhely munkatársai mindent megtettek, hogy megnyugtassák és felvidítsák AJ-t, de nem jött ki depressziós állapotából.

Aztán a menhely munkatársai úgy döntöttek, hogy feltesznek egy videót és írnak a kutyáról, hogy új otthont találjanak neki.

Ennek a történetnek nagyon boldog vége van: AJ-t egy család fogadta be, akik szintén úgy döntöttek, hogy örökbe fogadják bátyját, Tobyt. Most a kutyák boldogok, és gondoskodás és szeretet veszi körül őket.

Tóthné Katica

Blogger, természetkedvelő és recept fanatikus.

Ez is érdekelhet

error: :(