A 96 éves özvegy férfi felkéri a táncos világbajnokot – Senki nem hisz a szemének miután táncolni kezdenek!

Aki egyszer táncos lesz, az örökké táncos marad.

A 96 éves öregember a fiatal lányhoz megy, de amikor elkezd táncolni, szinte senki sem hisz a szemének. Egy 96 éves férfi és fiatal táncpartnerének lenyűgöző videója mutatja, hogy a tánc és a zene valóban gyógyító hatásúak lehetnek. A férfi,  úgy döntött, újra táncra perdül a felesége elvesztése után, és a tehetséges táncosnő, Liya Kazbekova segít neki ebben.

A nő aki tánctanár, koreográfus, társastáncos, tanácsadó és nemzetközi versenyek döntőse, egy Instagram-bejegyzésben osztotta meg  közös táncukat. A bejegyzéshez a következőt írta: “Ő 96 éves és táncos ❤️ Az én inspirációm és motivációm. Taps a tanítványomnak. Aki egyszer táncos lesz, az örökké táncos marad.”

A videón látható, ahogy a férfi azonnal életre kel, amint a háttérben trombita szól és megkezdődik a tánc. Az emberek imádták a videót, és a kommentekben dicsérték a párost. Egy hozzászóló így fogalmazott: “Wow, igazi inspiráció és az életszeretet és a tánc csodálatos kombinációja!”
A történet arra emlékeztet, hogy a tánc és a zene gyógyító hatásúak lehetnek, és segíthetnek az idős férfi számára visszahozni a szép emlékeket, amikor szerelmével együtt táncoltak.

Tóthné Katica

Blogger, természetkedvelő és recept fanatikus.

Ez is érdekelhet

error: :(