Falusi Mariann megmutatta a kertjét: olyan, mint egy elvarázsolt oázis! Ezt nézd!

falusi-1

Falusi Mariann szentendrei otthona olyan színpompás, mint egy mesebeli házikó.

Falusi Mariann nem csak a ruháiban és hajviseletében imádja a harsányságot és a színeket, az otthonát is ennek jegyében alakította ki. Szentendrén egy mesés, kertes házban él.

Szomoru Miklós szakember járt nála, az Egy Kertész Kertje című YouTube-csatornán kaphattunk betekintést abba, milyen különleges környezetben lakik az énekesnő.

Falusi Mariann otthona

Az udvara olyan benyomást kelt, mintha egy elvarázsolt házikó elevenedett volna meg a mesekönyvek lapjairól. A nem túl nagy alapterületű épületet minden oldalról zöld veszi körül.

falusi-1

Fotó: YouTube/Egy Kertész Kertje

Színpompás virágok ékesítik a kertet, de dísznövények, örökzöldek, fűszernövények és zöldségek is megteremnek nála. A kertész szerint az udvar ideális megannyi növényfajta termesztéséhez, ugyanis vannak árnyékos és napos részek, illetve olyan is, ami félárnyékban van – ez így ideális a legtöbb növénynek.

falusi-3

Fotó: YouTube/Egy Kertész Kertje

Azt is imádjuk, hogy az élénk színek nem csak a virágokban, a kerti bútorokban is megjelennek. A teraszt szegélyező kerítés a zöld, sárga és piros árnyalataiban játszik, és a kültéri pad is szivárványos.

falusi-2

Fotó: YouTube/Egy Kertész Kertje

Mutatjuk a teljes videót, amelyen megnézheted Falusi Mariann gyönyörű kertjét.

Tóthné Katica

Blogger, természetkedvelő és recept fanatikus.

Ez is érdekelhet

error: :(