Hoppá! Hosszú évek után újra szerelmes a Nagy Ő! Nem fogod kitalálni, hogy kibe:😮😮

Tóth Dávid, aki a Nagy Ő reality show által vált ismertté, hosszú évekig zárkózott volt az új kapcsolatok felé egy korábbi szakítás miatt. Azonban a közelmúltban bekövetkezett változások új fejezetet nyitottak életében.

A sármos kajakos, aki a show alatt többször is csókolózva látható volt különböző lányokkal, végül magányosan maradt, és hosszú ideig egyedül élt a saját kis legénylakásában, ahol minden házimunkát maga végezett.

Most azonban úgy tűnik, Dávid végre talált valakit, aki mellett el tudja képzelni a közös jövőt. A Kiskegyed YouTube-beszélgetésében Dávid először mesélt új kapcsolatáról, amelyből kiderült, hogy egy civil hölgy rabolta el a szívét. A kapcsolat annyira komoly, hogy az elmúlt hétvégén Dávid már bemutatta új kedvesét a szüleinek.

“Úgy néz ki, hogy alakulóban van egy nagyon komolynak tűnő kapcsolat. Nem akarok semmit elkiabálni, még nagyon az elején vagyunk, de bizakodó vagyok. Egyedül élek, de most már nagyon keveset vagyok egyedül” – mesélte Dávid.

Hozzátette, hogy a családjával való találkozó nagyon jól sikerült, kedvese gyorsan megtalálta a közös hangot a családjával, ami pozitív jelekkel kecsegteti a jövőt.

 

Tóthné Katica

Blogger, természetkedvelő és recept fanatikus.

Ez is érdekelhet

error: :(