A 18 éves fiam átalakította a kerti tárolót egy kis lakássá! Leesett az állam amikor az egész összeállt. Nézzétek meg belülről!

A 18 éves fiam átalakította a kerti tárolót egy kis lakássá! Leesett az állam, amikor az egész összeállt. Nézzétek meg belülről!

Mindig is tudtam, hogy a fiam kreatív, de amit nemrég véghez vitt, teljesen lenyűgözött! A kertünk végében álló régi tároló sosem volt több, mint egy kis fészerszerű épület, ahol a szerszámokat és néhány régi bútort tartottuk. De egy nap a 18 éves fiam azzal az ötlettel állt elő, hogy átalakítja ezt a tárolót egy mini lakássá – és az eredmény teljesen elképesztő lett!

Külső megjelenés: Egy modern kis házikó a kertben

A tároló kívülről elegáns és letisztult stílust kapott. A fiam ügyesen megújította a külső burkolatot, egy modern, világos fa hatású anyaggal borította be, amit antracit színű keret egészít ki. Körülötte gondosan elrendezett kövek és kis növények díszítik a területet, ami már a belépés előtt is hívogató és rendezett hatást kelt.

Belső tér: Kicsi, de otthonos és funkcionális

Az ajtón belépve egy világos és meleg atmoszférájú helyiség fogadott. A falakat világos színű festékkel festette le, ami tágasabbá teszi a teret, míg a padló sötét árnyalatban kontrasztál a falakkal, modern hangulatot kölcsönözve az egész helyiségnek.

Konyha: Kicsi, de minden megvan, amire szükség van

A konyha kicsi, de minden funkcióját ellátja. A fehér konyhabútorok tökéletesen illeszkednek a szürke munkalaphoz. A falakat fehér, tégla textúrájú csempével borította, ami elegáns, modern megjelenést ad. Az alsó szekrények mellett a fiam nyitott fa polcokat szerelt fel, amelyek nemcsak praktikusak, de melegséget is árasztanak. És a legjobb rész? Még egy mini mosogatógépet is elhelyezett – minden apróságra gondolt!

Étkezősarok: Kényelmes és helytakarékos

Az étkezősarok rendkívül praktikus: a munkalap egy kis része kihúzható, amiből egy mini étkező lett, ahol két személy is kényelmesen elfér. Tökéletes egy gyors reggelihez vagy egy esti teához.

Nappali: Kényelmes pihenőhely

A nappali egyszerű, de otthonos. Egy mély kék kanapé adja a hely központját, ami mellé egy kis fa dohányzóasztal került. A falra egy lapos TV-t szerelt fel, így minden készen áll egy esti filmezéshez vagy pihenéshez. A nappali meghittségét egy puha szőnyeg teszi teljessé, ami remekül illik a bútorokhoz.

Tárolási megoldások: Okos kialakítás

A nappali és a hálószoba között a fiam egy kis pódiumot épített, amely nemcsak térbeli elválasztóként szolgál, hanem rengeteg tárolóhelyet is biztosít. A pódium alatt fiókok és polcok kaptak helyet, amelyek tökéletesek a kisebb tárgyak, ruhák vagy éppen könyvek tárolására.

Hálósarok: Kényelmes és meghitt

A hálószoba a pódiumon található, ahol egy kényelmes matracot helyezett el. A tér tökéletesen kialakított, hiszen dekoratív falrészletek és apró dísztárgyak teszik igazán hangulatossá. A fiam külön figyelmet fordított a világításra is: meleg fényű lámpák biztosítják a pihentető atmoszférát.

Fürdőszoba: Kompakt, de minden megtalálható

A fürdőszoba kis mérete ellenére minden megvan benne, ami szükséges. A világos csempék tágítják a teret, és kellemes, friss hatást keltenek. A helyiségben van egy zuhanyzó, mosdókagyló és még egy WC is. Ráadásul a fiam beépített egy kis mosógépet és szárítógépet is – minden tökéletesen illeszkedik!

Egy álomlakás, ami hihetetlenül praktikus és otthonos

A fiam átalakítása minden képzeletet felülmúlt! Nemcsak praktikus és helytakarékos megoldásokat talált ki, de az egész lakás egyszerre modern és otthonos. Ez a kis kerti ház tökéletes megoldás lehet vendégháznak, nyári laknak, vagy akár egy kis privát szférának, ha szükség van rá.

Összegzés: Amikor a fiam bejelentette, hogy a kerti tárolót átalakítja egy mini lakássá, nem tudtam, mire számítsak. De ahogy az eredményt láttam, leesett az állam! Az apró részletek, a gondosan megtervezett térkihasználás, és az otthonos, modern megjelenés lenyűgözött. Nézzétek meg ti is, milyen csodálatos lett belülről!

Tóthné Katica

Blogger, természetkedvelő és recept fanatikus.

Ez is érdekelhet

error: :(