Az álmukban ölelkező ikrekről készült videó meghódította az internetet – nézd meg te is!

Az ikrek szerencsések, mert mindig van egy társuk, és soha nem érzik magukat egyedül. Idősebb korukban ugyan törekszenek a függetlenségre, de mindig tudják, kihez fordulhatnak szükség esetén.

Kapcsolatuk már az anyaméhben elkezdődik, és fejlődésük során is mindig ott vannak egymásnak.

Ha valakinek kétségei lennének afelől, hogy ez a kötelék már a születés előtt megvan, csak nézze meg ezt a két imádnivaló újszülött ikerlányt, akik álmukban ölelkeznek.

Valószínűleg ez a legaranyosabb dolog, amit ma láthatsz!

Annak ellenére, hogy kikerültek a zsúfolt pocakból, még mindig egymásba kapaszkodnak, miközben a kiságyukban szundikálnak. Az arckifejezésük mindent elárul; tiszta boldogság és elégedettség sugárzik belőlük.

Az egyikük rövid időre kinyitja a szemét, és amikor rájön, hogy hol van, biztonságban a kiságyban, ahol ikertestvére öleli, elmosolyodik, majd visszaalszik.

Ez mindaz, amit egy szülőnek látnia kell, hogy boldog legyen.

Az ikreket Sofiának és Sarának hívják, akik most már idősebbek, de még mindig olyan imádnivalóak és közel állnak egymáshoz, mint amilyenek alig néhány hetes korukban voltak.

Szüleik szeretnek utazni, az ikrek már megfordultak Olaszországban, Spanyolországban és Görögországban is, mindig imádott anyukájukkal és apukájukkal.

Juan Carlos és Juliana Tobon ingatlanosként dolgoznak, nagyon sikeresek a munkájukban.

Több ezren kommenteltek is, megosztva saját ikreik ölelgetős képeit, egy nagynéni pedig azt mondta, hogy unokahúga és unokaöccse ikrei „ölelgetős haverok voltak az első naptól kezdve”.

Nézd meg a videót:

Ők ketten szerencsések, hogy itt vannak egymásnak, és együtt élvezhetik minden kalandjukat.

Tóthné Katica

Blogger, természetkedvelő és recept fanatikus.

Ez is érdekelhet

error: :(