Nem tudtam megkülönböztetni a hármasiker unokaöccseimet – Zseniális ötlet jutott eszembe, azóta is emlegetik!

Amikor egy nő ráeszmélt, hogy bátyja és annak felesége gyermeket várnak, még nem sejtette, hogy egyszerre három kicsinek lesz majd a nagynénje. A meglepetés óriási volt, amikor kiderült, hogy sógornője hármasikrekkel várandós.

A hármasikrek korábban, 29 hétre jöttek világra, így elővigyázatosságból három hetet speciális körülmények között kellett tölteniük. Miután hazaértek, az édesanya aggódni kezdett, hogy miként tudja majd megkülönböztetni a pici babákat, hiszen egypetéjű ikrek lévén szinte teljesen egyformák voltak.

Crystal, a sógornő, és a hármasikrek édesanyja végül tanácsot kapott: próbálják meg színekkel megkülönböztetni a gyerekeket. Minden babának saját színű ágyikója, ruhája és játéka lett, és ez egy ideig tökéletesen működött. Azonban fürdetésnél és öltöztetésnél, amikor a ruhák lekerültek, a módszer már nem volt elég hatékony.

Ekkor jött a nagynéni, Amy Jo Hasselquist, egy briliáns ötlettel. Videójában megosztotta a megoldást, amely lehetővé tette a könnyű megkülönböztetést: mindegyik baba nagy lábujján más színű körömlakkot használt. James zöld, Henrik kék, Thomas pedig piros körömlakkot kapott, így bármikor könnyen azonosíthatók voltak.

A videó gyorsan elterjedt, és sok embernek csal mosolyt az arcára ez az egyszerű, de hatékony ötlet.

Tóthné Katica

Blogger, természetkedvelő és recept fanatikus.

Ez is érdekelhet

error: :(