Tragikus: Meccs közben hunyt el a 7 éves kisfiú – Összetört a családja! Részvétünk 🖤

Egy szörnyű baleset következtében vesztette életét Alfie, egy mindössze hétéves kisfiú, aki épp bátyja meccsét nézte egy helyi klubban. Az eset tragikusan alakult, amikor Alfie a meccs szünetében cipőt cserélt a család autója mögött, és egy parkoló jármű okozta a halálos balesetet.

A baleset során egy 55 éves férfi Jaguar Land Rover I-Pace típusú elektromos autójával parkolt a közelben. A bírósági iratok szerint a sofőr véletlenül rossz gombot nyomott meg a járművében, aminek következtében a kocsi előre lódult, és egy másik járműnek ütközött, amely mellett Alfie állt. Az ütközés következtében a fiút a két autó közé szorította, és súlyos mellkasi sérüléseket szenvedett. A 33 millió forintos Jaguárhoz nem jár vezetési tudás is, bármennyire okos egy ilyen autó! 

A tragédia után azonnal kórházba szállították a gyermeket, de életét már nem lehetett megmenteni. A halottkémi jelentés megerősítette, hogy Alfie súlyos mellkasi sérülései olyan súlyosak voltak, hogy egy órával a baleset után halottnak nyilvánították. Bár a sofőrt letartóztatták közúti veszélyeztetés miatt, végül nem emeltek vádat ellene, mivel a hatóságok szerint a baleset véletlen volt.

Alfie családja mély fájdalommal búcsúzott szeretett fiuktól, aki életük egyik legnagyobb öröme volt. Közleményükben így emlékeztek rá:

„Alfie nem csak egy fiú és testvér volt, hanem unoka, unokatestvér, unokaöccs és barát is sokak számára. Egy vicces, huncut és szeretnivaló kisfiú, akinek a hiánya hatalmas űrt hagyott a szívünkben.”

A család megható szavakkal zárta búcsúját: „Szállj magasan, kisbabánk. Köszönjük, hogy életünk legjobb hét évét veled tölthettük.”

A baleset megrendítette a helyi közösséget, és számos ember fejezte ki részvétét a családnak ebben a nehéz időszakban.

Tóthné Katica

Blogger, természetkedvelő és recept fanatikus.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: :(