Gyászol az ország: meghalt Mészáros László

Most jött a tragikus hír: 46 évesen meghalt Mészáros László

Búcsúzik az ország.

Meghalt Mészáros László futballista – tudatta a hírt korábbi klubja, a holland Fortuna Sittard. A sportoló 47 éves volt.

47 éves korában meghalt Mészáros László, a holland Fortuna Sittard védője. A holland labdarúgócsapat közösségi oldalán búcsúzott egykori játékosától.

Szomorú hír, a korábbi Fortuna-játékos, Mészáros László 47 éves korában elhunyt az elmúlt hétvégén. Sok erőt kívánunk a gyászoló családnak

– írták bejegyzésükben.

Mészáros László a Debreceni VSC-nél kezdett labdarúgói karrierbe, ahol 1991-ig maradt. Később Hollandia felé vette az irányt, ahol több klubban is megfordult, többek között a Fortuna Sittardban.

A korábbi középpályás kipróbálta magát a holland VVV–Venlóban, de 1998-ban visszatért Magyarországra, ahol 1998 és 2001 között Hajdúszoboszlón futballozott. Emellett megfordult a német Süchtelen csapatában is. 2001-ben visszatért Hollandiába, ahol ismét a Fortuna Sittard csapatát erősítette 2005-ig. A labdarúgó 118 hivatalos mérkőzésen lépett pályára, a Fortuna Sittarddal pedig a holland élvonalat is megjárta.

Tóthné Katica

Blogger, természetkedvelő és recept fanatikus.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: :(