Tragédiába fulladt a strandolás a népszerű termálfürdőben 🙏

Szomorú tragédia történta dunaszerdahelyi Thermalparkban.A helyszínen tartózkodó vízimentők azonnal a segítségére siettek, és a közelben lévő mentős orvos is azonnal beavatkozott.

Egy 80 év körüli nő, aki pacemakerrel élt, hirtelen rosszul lett a tóparton. A Thermalpark igazgatója, Somogyi Gábor a Paraméternek elmondta, hogy a nő szíve váratlanul leállt.

A helyszínen tartózkodó vízimentők azonnal a segítségére siettek, és a közelben lévő mentős orvos is azonnal beavatkozott. Megpróbálták újraéleszteni a nőt, és a fürdő mobil defibrillátorát is használták. Az esetet követően a mentősöket is riasztották, akik gyorsan a helyszínre érkeztek. Sajnos minden erőfeszítés ellenére az idős nő életét már nem tudták megmenteni, a helyszínen elhunyt.

Az eset mélyen megrendítette a Thermalpark látogatóit és munkatársait egyaránt, akik mindent megtettek a tragédia elkerülése érdekében. Az élet azonban sajnos néha kiszámíthatatlan, és az ilyen szomorú események is részei mindennapjainknak – írja a Paraméter.

Tóthné Katica

Blogger, természetkedvelő és recept fanatikus.

Ez is érdekelhet

error: :(