RENDKÍVÜLI – Lukács Miki összejött egy fiatal lánnyal: már jön a baba is! Nézzétek a lányt:

Lukács Miki életében hatalmas változások történnek, hiszen nemrégiben kiderült, hogy újra apai örömök elé néz. Az ismert televíziós műsorvezető, aki korábban 14 évig élt házasságban Peller Annával, most egy fiatal hölggyel, Alexával osztja meg életét, és már úton van közös gyermekük is.

Lukács Miki korábbi kapcsolatai a válása után nem hozták meg számára a várt boldogságot, de most úgy tűnik, végre megtalálta azt, amit keresett. December óta alkotnak egy párt Alexával, és bár a kapcsolatuk még frissnek mondható, már most közös babájuk érkezésére készülnek. A boldog hírt maga Lukács Miki is megerősítette, miután egy Instagram-történetben véletlenül kiszivárgott a hír: Alexa pocakja már szépen kerekedik.

Az Instagramon megosztott kép gyorsan terjedt, és bár eredetileg csak a közeli ismerősöknek szánták a hírt, a nagy nyilvánosság előtt is napvilágra került. Lukács Miki elárulta, hogy bár a hír idő előtt nyilvánosságra került, örül a pozitív visszajelzéseknek, és alig várja, hogy újra apuka legyen.

Alexa, akinek civil foglalkozása van és egy online marketing céget vezet, eddig kerülte a nyilvánosságot, de most boldogan készülnek közös életük új fejezetére. A pár nemrég közös nyaraláson vett részt, ahol Miki korábbi felesége, Peller Anna és közös kislányuk, Annabella is csatlakozott hozzájuk. A jelek szerint a családtagok között jó a viszony, és Annabella is izgatottan várja, hogy kistestvére szülessen.

Ez a hír minden bizonnyal új fejezetet nyit Lukács Miki életében, aki úgy tűnik, végre megtalálta a boldogságot, és hamarosan újra átélheti az apaság örömeit.

Tóthné Katica

Blogger, természetkedvelő és recept fanatikus.

Ez is érdekelhet

error: :(