RENDKÍVÜLI: Fegyveres férfi őrjöngött a Parlamentnél – Rendőrök özönlötték el a környéket

Fegyveres férfi őrjöngött a Parlamentnél, rendőrök és őrök özönlöttek a Kossuth térre: itt vannak a részletek

Fegyveres férfi őrjöngött a Parlamentnél: Rendőrök és őrök özönlöttek a Kossuth térre

Szerda délelőtt egy férfi gázpisztollyal hadonászott és fenyegette a járókelőket a Parlamentnél, ami komoly riadalmat keltett. Az elkövető hangosan kiabált és agresszívan viselkedett, ami azonnal felkeltette a környéken tartózkodók figyelmét. A Parlament fegyveres őrei gyorsan reagáltak, és azonnal a helyszínre vonultak, hogy biztosítsák a környéket. A rendőrök is gyorsan megérkeztek, és percek alatt sikerült elfogniuk a férfit, aki szerencsére nem okozott komolyabb sérüléseket.

A Történet Részletei

Az incidens során a férfi gázpisztollyal fenyegette a járókelőket, ami bár nem halálos fegyver, mégis komoly veszélyt jelenthetett volna, ha nem lépnek közbe időben. A Tények információi szerint az elkövető zavart állapotban volt, és érthetetlenül ordibált, miközben a fegyvert tartotta a kezében. Az emberek azonnal menekülni kezdtek a helyszínről, míg a Parlament őrei és a rendőrök gyorsan reagáltak, hogy megfékezzék a férfit.

Gyors Rendőri Beavatkozás

A rendőrség és a Parlament őrei közösen vették fel a harcot a helyzet gyors megoldásáért. A rendőrök pár perc alatt sikeresen elfogták az elkövetőt, akit azonnal őrizetbe vettek. Az események során szerencsére senki sem sérült meg, a gázpisztoly sem okozott kárt.

Forrás

Tóthné Katica

Blogger, természetkedvelő és recept fanatikus.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: :(