Nagy bajba kerülnek az előfizetők: hatalmas drágulás jön, itt a pontos dátum

Nagy bajba kerülnek az előfizetők – hatalmas drágulás jön, itt a pontos dátum

Hirdetés

A YouTube, amelyet 2005 elején három volt PayPal-alkalmazott alapított, mára az egyik legnépszerűbb videómegosztó platformmá vált.

Hirdetés

A platform gyors sikerét jól mutatja, hogy 2006-ban a Google LLC felvásárolta, és azóta annak leányvállalataként működik.

A YouTube a felhasználók számára lehetővé teszi a reklámmentes tartalomfogyasztást és a háttérben történő lejátszást is, mindezt a YouTube Prémium előfizetése keretében.

Áremelkedés októbertől

A YouTube Prémium előfizetők számára fontos információ, hogy október 15-től jelentős áremelkedésre kell számítani. Az egyéni előfizetés ára 1790 forintról 2390 forintra emelkedik, ami közel 34%-os növekedést jelent.

A családi csomag ára ennél is drasztikusabban nő, 2690 forintról 4790 forintra, ami közel 80%-os áremelkedés. A diák előfizetés ára 1090 forintról 1490 forintra nő.

Az előfizetőknek küldött levélben a YouTube azt írta, hogy az áremelés szükségességét az indokolja, hogy továbbra is magas színvonalú szolgáltatásokat és funkciókat tudjanak biztosítani.

A magasabb előfizetési díjak lehetővé teszik a YouTube számára, hogy tovább fejlessze prémium szolgáltatásait, és támogassa az alkotókat, előadókat a platformon.

A YouTube Prémium szolgáltatás előnyei között szerepel a reklámmentes videózás, a háttérben történő lejátszás és a YouTube Music alkalmazás hozzáférhetősége, amely több mint 100 millió zene megszakítás nélküli lejátszását teszi lehetővé.

A YouTube az áremelkedésre vonatkozó döntését úgy kommunikálta, hogy bár ezek a lépések sosem könnyűek, szükségesek ahhoz, hogy a felhasználók továbbra is élvezhessék a prémium szolgáltatások előnyeit.

Az áremelés hatással lesz mindazokra, akik élvezik a reklámmentes tartalmat és a zenelejátszást a platformon, így érdemes előre tájékozódni és felkészülni a változásokra.

Hirdetés

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/nagy-bajba-kerulnek-az-elofizetok-hatalmas-dragulas-jon-itt-a-pontos-datum/

Tóthné Katica

Blogger, természetkedvelő és recept fanatikus.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: :(