Összeházasodott Csézy a 18 évvel időssebb párjával! Úton van a kisbaba is! GRATULÁLUNK! 💕

Csézy és férje, Szabó László a maklári kertben,  kimondták egymásnak a boldogító igent. Az énekesnő és kedvese boldogságban úsznak, hiszen májusban megfogant kislányuk, így hamarosan szülői örömök elé néznek. Az álmaikban sem gondolták volna, hogy Csézy kismamaként áll majd újra az oltár elé.

„Ha terveztük volna, sem tudtuk volna szebben megünnepelni az évfordulónkat. 16 hetes kismama vagyok, és kislányunk lesz!” – mondta boldogan Csézy a Story magazinnak.

Megtörtént a csoda

Csézy az év elején a Best magazin podcastműsorában beszélt először a küzdelmeiről, és az elhangzottak bizonyították, hogy a médiaszereplés jó dolgokat is hozhat. Az énekesnő elárulta, hogy rengeteg hasznos információt kapott arról, milyen lehetőségeket érdemes még megpróbálni, hogy anyává válhasson. Ennek köszönhetően a házaspár végül Csehországba, Brnóba utazott, ahol sikeres lombikprogramban vettek részt.

„Ha először ide jövünk, ma lenne egy hatéves gyerekünk” – mondta Csézy, aki elárulta, hogy az intézményben kiderült, egy baktérium elszaporodása okozta nála a beágyazódási problémát.

A sors különös fordulata

A május végi beavatkozás előtt Csézy arra kérte férjét, hogy utazzanak el Bécsbe, ami a kedvenc városa. Szabó László a nyaralás során azt javasolta, vásároljanak egy babaruhát.

„Elcsodálkoztam, mondtam neki, nem biztos, hogy szerencsét hoz. Ő azonban határozott volt, azt mondta, ez csak akkor igaz, ha nem hiszünk benne igazán. Végül úgy érkeztünk az intézetbe, hogy a táskánkban lapult egy rugdalózó, amit Laci és én választottunk a leendő gyermekünknek. Szerencsét hozott” – folytatta Csézy.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Csézy Böbi (@csezy)

Az énekesnő hozzátette, hogy a sok nehézség csak még közelebb hozta őket egymáshoz a férjével. Úgy érzi, lelkileg még szorosabb a kapcsolatuk, mint valaha.

A rosszullétek árnyékában

Bár augusztus 13-án Csézyék nagy ünnepséget tartottak, amelyet ugyanazok az emberek szerveztek meg, akik tíz évvel ezelőtt is segítettek nekik, az énekesnőnek nem volt könnyű dolga a rosszullétek miatt. Az esküvőre 130 embert hívtak meg, akik valóban részei az életüknek.

„Volt, hogy 24 óra leforgása alatt három kilót fogytam az állandó rosszullétek miatt, és úgy beesett a hasam, hogy megijedtem, elveszítjük a magzatot. Az ultrahang megnyugtatott, a kisbabánk tökéletesen fejlődik, én pedig szépen lassan elfogadom, hogy az aggódás mostantól az életem része lesz” – mesélte Csézy.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Csézy Böbi (@csezy)

Az énekesnő és férje most a legboldogabb időszakukat élik, és izgatottan várják, hogy szülőkké váljanak.

forrás

Tóthné Katica

Blogger, természetkedvelő és recept fanatikus.

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: :(